Freebies : Simple Header (version I)
Written by : hamizashuhada on Monday, 29 October 2012 | 03:13 | 1 comments
Assalamualaikum readers :)
Fuhh,hari ni bertungkus lumus cuba siapkan header untuk buat freebies yang tertangguh sekian lama.eh?Ahahaah , tak adalah lama sangat,dalam seminggu je sebab I was busy preparing for my exam.Hari ni ada masa lebih sikit,so nak tunjuk kat korang lah headernya..

1.Land Of Fairy tale



http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/135149767899623_zps3b8652e3.gif
2. Little Cute Blog
http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/135152270354812_zpsbba7d3d2.gif


3.Catatan Si Hijabista
http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/1351522703548121_zps8aba7a0d.gif
4.Life Of A Photonista
 http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/1351522703548122_zpsa0fc5ae6.gif



Kalau korang berminat,ambillah.Tapi Miezza harap korang comment and credit eh..Kalau buruk,Miezza minta maaf lah sebab Miezza pun amatur lagi dalam bab membuat transparent header ni ^.^' . So,thanks for spending your time walking at my blog :)
Assalamualaikum ..


Labels: , ,

Blogger Nina Fadzil said...

Asalamualaikum... Nina ambil salah satu header ye.. Terima kasih.. lawa blog .. :D

 

Post a Comment