Tutorial : Cara Lain Untuk Follow Blog Yang Tak Boleh Difollow Guna Button Follow Ala-Ala Tumblr.
Written by : hamizashuhada on Sunday, 18 November 2012 | 07:40 | 0 comments
Assalamualaikum readers :)
Wahh,hari ni tajuk entry agak panjang daripada kebiasaan.Atas dasar prihatin,hari ni Miezza nak bagi tutorial  macam mana nak follow blog yang kita tak boleh follow guna button follow comel ala-ala tumblr tu dan blog yang tak ada google friend connect punya follow button.Kalau korang join mana-mana segmen follow memfollow tu,jadilah orang yang jujur ye.kalau kata follow make sure anda betul-betul follow.kan kesian kat orang yang anda kata anda dah follow blog dia padahal belum dengan alasan,tak boleh follow guna button follow.
Okay,so here I am to teach you how to follow those who you can't follow using their cute follow button.
First,korang buka Dashboard.


Nampak perkataan add ? click situ.Nanti akan keluar macam ni :

Dekat dalam column Add From Url tu isikan link blog yang anda nak follow tu.Done.Macam tu je..senang tak? Okay,Assalamualaikum :)


Post a Comment