Tutorial : Macam Mana Nak Print Screen?
Written by : hamizashuhada on Monday, 12 November 2012 | 12:35 | 0 comments
Assalamualaikum readers :)
Sekarang Miezza nak ajar korang macam mana nak print screen.Benda paling basic sebab yang korang perlu tahu sebab kalau korang join segmen,kebanyakkannya akan suruh korang print screen jumlah follower dan sebagainya.So,sebenarnya benda ni simple je.


  • Korang hanya perlu cari button PRT SC kat lappy atau computer korang.Then click button tu.
  • Lepas dah click,buka paint dan pastekan apa yang korang dah print tadi. Macam ni :


DONE.Err,korang faham tak?
*Rasa macam syok sendiri*
Okay,assalamualaikum,thanks for reading :)

Post a Comment