Alhamdulillah.
Written by : hamizashuhada on Friday, 28 December 2012 | 18:57 | 0 comments
Hye hye 
Semalam tengah dok bertweet , nampak ada seorang kawan ni post satu gambar.Pastu macam tergerak hati pulak nak bukak gambar tu.Cewah,ayat dramatik.Buka-buka , rupanya gambar class list untuk tahun depan.Lol menggelabah aku cari nama aku.Cari punya cari,last-last jumpa juga.Alhamdulillah,stay kelas yang sama.Dan paling penting , stay sama kelas dengan my besties Mimie dan Fatana :) *smiling*



See, number 31 tu.

Pastu baru perasan ada nama yang takde kat list tu.Yang lain semua kekal.Dorang turun kelas ke naik ke pindah ke apa?Hmm,entahlah.Tak kisahlah,asalkan aku stay.*ayat selfish sedikit*
So,dengan bersemangatnya tadi tulis nama kat buku latihan,buku text ada tiga bijik dah dapat.Revise sikit account form four.Hehe.Cuti ni asyik study sejarah je.Account pun cam usik tak usik.Math buat latihan pun sikit je.Lebih banyak concentrate kat sejarah.Biasalah,start tahun depan kan SPM wajib lulus.*fake smile*
Oh ya,next week 2 hb start sinetron baru kat astro ria.Ganti cinta bersemi di putih abu-abu.Bila aku fikir balik,bagus juga tamat sinetron tu on the day kitorang start sekolah.Takde lah pukul 6.30 je aku tercongok kat depan tv.Lagipun sinetron baru tu macam tak best je.^^Just saying.
Agaknya siapalah jadi guru kelas kitorang tahun depan?Kalau Pn.Rafiza (guru kelas tahun ni) pun best juga.Dia baik sangat.Best!Apa-apa pun start 3 January 2012 , saya , Nurhamiza Shuhada binti Abdullah akan dikenakan perintah kawalan beronline oleh mama saya,Puan Faizah binti Mat yit.Saya hanya dibenarkan online satu jam sehari.Lewls.Macam sempat je.Expand tiga jam tak boleh ke mama ? *kelip-kelip mata*Sedih you know sedih?Mana sempat nak tweet,nak buka facebook,nak buka blog,nak buka ask.fm.Ahaha lol banyak songeh kau perempuan.
Pastu laptop pun mama nak simpan dalam bilik dia.Takde nak letak dalam bilik aku dah.T.T Maknanya aku dah tak boleh online sampai lewat malam.Fyi,aku start cuti hari tu je online tengah malam.Masa sekolah tak pernah.Seingat aku lah.Apa-apa pun redha jelah.Mama kali ni betul-betul push aku supaya belajar.Yelah,anak nak SPM.Mak mana yang tak risau?
Aduh,lapasr gilaaa perut.Actually tengah tunggu mama balik dari beli sarapan.Lama sangat tunggu tu yang update blog dulu.Haha kbaiii :)

Post a Comment