Bye 2012 , Hello 2013 .
Written by : hamizashuhada on Monday, 31 December 2012 | 06:01 | 0 comments


Hye hye  
Mesti semua orang tengah mengira detik untuk menyambut tahun baru kan?Alhamulillah,walaupun banyak spekulasi dan gosip serta khabar angin kononnya dunia akan kiamat pada 2012,kita masih survive dan beberapa jam lagi,akan menyambut tahun baru.So yeah , tahun baru , azam pun kena lah baru juga kan?Azam tahun 2012 tercapai tak?Ehem ehem . Sila jangan tanya aku.Terima kasih : )




  • Nak jadi hamba Allah yang lebih baik : Menutup aurat dengan lebih sempurna , Insya'Allah.
  • Nak jadi anak yang lebih baik jugaaa.
  • Nak dapatkan result yang gempak untuk SPM


Tu jelah azam aku tahun depan.Memang kena struggling dan all out untuk SPM.Penentu masa depan tu weyh.Hahar.Kalau nak bercakap pasal kenangan tahun 2012 pula,banyak sangatlah.Tapi tahun 2012 ni macam lebih banyak benda sedih dari benda yang happy terjadi kat aku.
Okaylah , okaylah.Meh sini aku listkan benda yang aku ingat.Kalau tak sudi nak tahu sila skip hehe.


  • Kenal ngan Mimie and Fatana.
  • Hilang orang yang aku sayang.
  • Lepak hotel ngan Nana.
  • Classmate datang rumah , beraya.
  • Jatuh kat sekolah tiga kali -.-
  • Kenal Kevin Lukas ahahha :p
  • Pak Jay bertunang.Alhamdulillah.


Haha,tak best nya cara aku describe kan 2012 aku kan?Anyway,tahun 2012 ni banyak menyedarkan aku dan mengajar aku serta mendewasakan aku.2012 juga buat aku kenal siapa kawan siapa lawan.Siapa kawan sebenar siapa tikam belakang.
Pasang surut kehidupan akan tetap berlaku tak kira berapa angka pun tahun itu berubah.Tarikh 12.12.2012 yang orang anggap 'cantik' tu , takde apa pun terjadi kat aku.Pheww.Aku pun sebagai hamba Allah redha dengan ketentuan Illahi.Eh?Ada kena mengena ke?Lol okay okay
Aku rasa ni je kot.Bye semua.Selamat tahun baru :) 

Dear 2012 , Thanks  for the things you taught me :)

Post a Comment