Contest : Blog Paling Cantik
Written by : hamizashuhada on Thursday, 10 January 2013 | 21:38 | 3 comments
Hye hye 
Well dah lama dah join contest.Dah lama tak online.Dah lama tak update blog.Dah lama tak itu dan dah lama tak ini.Hehehe :)



Nak join click banner diatas okay korang ..
  • Contest  di  sehingga 30 Januari 2013
  • Hadiah pemenang blog paling cantik : RM50
  • Saguhati : Topup RM20 x 2
  • Blog korang mestilah cantik dan kemas
Join ni just for fun.Sebab dah lama tak join contest kan?Blog saya tak cantik ,layak ke masuk haha.Okay byeeeee :D

Blogger Wan Nur Balqish said...

Akak,nak tanya nih. Macam mana nak buat backling banner? Pestuh buat hover box macam akak dekat blogskin tu.

 
Blogger SD said...

Assalamualaikum.. Dari segmen yang sama. Follow n singgah sini.
http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/contest-blog-paling-cantik-2013.html

Jom comment entry SD pasal ni.
http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/errmmm-apa-kata-korang-pasal-ni.html

 
Blogger Laish Closet said...

Hi dear.. salam perkenalan..
Jemput join contest kami di http://laishcloset4u.blogspot.com/p/vintage-contest.html ya..
Boleh dapat hadiah best!! Ajak rakan-rakan lain sekali tau. The more the merrier =)

 

Post a Comment