Menyesal tak percaya .
Written by : hamizashuhada on Monday, 7 January 2013 | 02:47 | 0 comments
7 of 365
Hye hye  ❤ 
Just a short and simple post for today since I'm rushing lol
Sebenarnya sekarang ni tengah menyesal sangat-sangat.Actually sebelum cuti sekolah tahun lepas someone told me something.And indeed I don't believe it . Huih memang menyesal gilalah -.- Tak sangka pula dia cakap benar *crying*
Dan sekarang , menyesal tak sudah.Rasa macam aghhh kenapalah aku tak percaya dulu.Betullah orang kata , kadang-kadang being too suspicious pun tak elok kan?Sekarang , dah menyesal.Oh hohoho menyesal menyesal.Rasa nak taip menyesal 1001 kali dalam blog.Maaflah kalau korang bosan baca post saya.Saya tak malu mengaku yang pageview saya dah drop teruk gila sekarang.Maybe sebab saya dah tak active sangat.Dah tak rajin blogwalking , dah tak rajin update.Dah tak rajin buat tutobies.Inshaa Allah lepas SPM saya akan active balik.Tu pun sebelum dipanggil ke PLKN -.- Okay byebye semua!Thanks sudi baca.

Post a Comment