My Own Blog Shop
Written by : hamizashuhada on Friday, 18 January 2013 | 00:48 | 2 comments

Hye hye 

Tahu tak pyssla beads ? Tu kat atas tu , gambar dialah.Ya Allah , sangat comel benda alah ni aku cakap.Hehe.Nak sangat benda ni.Dengar cerita ada jual kat ikea.Tapi takkan aku nak ajak papa pergi Ikea just untuk beli benda alah ni kan?Karang tak pasal-pasal kena marah.
For your information aku memang suka benda-benda yang diy ni.Dulu masa sekolah rendah,aku ngan kawan aku Nana pernah buat business anting-anting.Kitorang buat sendiri.Yes ,kitorang buat sendiri.Tak percaya?Tak pelah :( Then last year aku start buat felt craft.Aku buat brooch sendiri guna kain felt tu.Tapi tak jual pun.Just untuk pakai sendiri.
Dan sekarang,aku gilakan pixel beads ni.Nak sangat-sangat benda ni.


See , sangat comel.Kalau aku ada benda ni takdelah masa lapang aku diisi dengan online je.Kihkih :)
IKEA.Seriously aku nak kena pergi IKEA ke untuk beli ni?Oh yaa , online blogshop kan ada.Haha okay aku tak terfikir langsung pasal blogshop at first.Tapi sekali lagi bila difikirkan , aku tak pernah beli barang secara online.(Situasi yang sama macam aku update semalam dimana aku nak beli rantai mustache tapi tak tahu macam mana wakakaka . Aku tahulah aku kuno , janganlah gelakkan aku )
Like seriously I'm craving for this cute little beads !
Actually pixel ni popular tahun lepas.Tapi since aku sendiri dah mengaku yang aku ni KUNO dan aku memang tak tahu yang benda ni wujud tahun lepas.Okay aku tipu.Haha.Aku dah tahu lama pasal benda ni tapi masa tu kegilaan tu tak muncul lagi.Kegilaan tu baru nak muncul sekarang.
Mama ada suggest kat aku supaya buka blog shop untuk jual this tiny things sebab dia kata aku ada bakat.LOL really ? Hehe.Tapi aku macam tak confident lah nak buka  blog shop sendiri.Korang rasa patut tak aku buka blog shop sendiri?Maybe kalau aku buka , KALAU eh , aku akan jual benda-benda macam ni.Then berkembang sampai ke accecories and all that.Tapi aku takkan jual baju kot.Macam leceh.Aku kan student lagi.Kalau tudung and bags , mungkin.Hihi.
Insya'Allah.Biar aku fikir masak-masak lagi.Aku perlukan sokongan dan dorongan dari ramai orang untuk buka blog shop ni.
Lastly , aku memang nak sangat beli pixel beads ni * crying * hihi okay bye : D



Blogger amy fendi said...

Rasanya, baik try dulu :D Jual dalam kelas, then sekolah then baru try bukak blig shop. hehe. Tapi seriously memang cute :D

 
Blogger nurhamiza shuhada said...

Amy : hehe , thanks bagi pendapat :D

 

Post a Comment