Thinking Of You ♥
Written by : hamizashuhada on Tuesday, 22 January 2013 | 21:35 | 1 comments

Hye hye 
Fuhhhh penatnya merentas desa tadi.Hihi.Actually frust juga lah sebab tahun ni tak dapat nombor.Last year dapat.Dah lah ni tahun terakhir aku merentas desa -.- ahaha.
Oh ya,hari ni birthday Nurul Fatana Adibah yang ke 17 Happy birthday 'kakak' untuk yang kesekian kalinya.Be matured,stay cute,stay 'kerek' ahahha and stay cool okay.I love you forever : D 
Hurmm , nak cerita apa eh?Oh ya,esok aku ada join perarakan sempena maulidur rasul kat stadium malawati,shah alam.Hope that everything will be fine.Amin.And yeah,Encik crush aku tu buat aku gila lah.Gila,tahu tak?Ahaha asal lah dia bersweet mweet ngan girlfriend dia pula?Isk dugaan,dugaan.Masalahnya sekarang ni aku dah lah suka kat dia,and dia pulak .... okay aku redha.Ahaha tu kan girl friend dia betul tak?Suka hati dia lah nak bersweet ke bersour ke kan?Bukan ada kena mengena ngan aku pun.I'm nobody .. But still,aku macam jealous sikit.Dah lah malas nak cakap pasal dorang.Biarlah,asalkan dorang bahagia.Tapi aku ada lagu untuk kau Encik Crush :

Mungkin kita pernah rasa tentang cinta ♥ Yang takdirnya bukan untuk kita ♥ Mungkin ini adalah cara meluah cinta ♥ Tanpa berkata atau berpandang mata
I'm sorry but I love you ♥ I'm sorry if I miss you ♥ Even if I can't have you ♥ You know I'll always be there for you
Mungkin aku mencintaimu walaupun engkau tak pernah tahu ♥ Mungkin aku mencintaimu tanpa lelah ataupun jemu ♥ Mungkin kita tak bersama di takdirnya ♥ Tak mengapa asal kau bahagia
Biar aku mencintaimu biar tiada siapa yang tahu ♥ Biar aku mencintaimu dalam diam ataupun bisu
I'm sorry but I love you ♥ I'm sorry if I miss you ♥  Even if I can't have you ♥ You know I'll always be there for you ♥ I'm sorry but I love you



Jiwang pulak aku hari ni -.- Tak pelah kan,bukan selalu pun.Okay bye !! Thanks for reading :D



Mungkin kita pernah rasa tentang cinta,
Yang takdirnya bukan untuk kita,

Mungkin ini adalah cara meluah cinta,
Tanpa berkata atau berpandang mata,

I’m sorry but i love you,
I’m sorry if i miss you,
Even if i can’t have you ,
You know i’ll always be there for you,

Mungkin aku mencintaimu walaupun engkau tak pernah tahu,
Mungkin aku mencintaimu tanpa lelah atau pun jemu,

Mungkin kita tak bersama di takdirkan,
Tak mengapa asal kau bahagia,

Biar aku mencintaimu biar tiada siapa yang tahu,
Biar aku mencintaimu dalam diam ataupun bisu,

I’m sorry but i love you,
I’m sorry if imiss you,
Even if i can’t have you,
You know i’ll always be there for you.
I’m sorry but i love you..

Sumber : http://www.liriklagumuzika.com/2011/08/lirik-lagu-i-love-you-najwa-latif.html#ixzz2Im0sZrtk


Mungkin kita pernah rasa tentang cinta,
Yang takdirnya bukan untuk kita,

Mungkin ini adalah cara meluah cinta,
Tanpa berkata atau berpandang mata,

I’m sorry but i love you,
I’m sorry if i miss you,
Even if i can’t have you ,
You know i’ll always be there for you,

Mungkin aku mencintaimu walaupun engkau tak pernah tahu,
Mungkin aku mencintaimu tanpa lelah atau pun jemu,

Mungkin kita tak bersama di takdirkan,
Tak mengapa asal kau bahagia,

Biar aku mencintaimu biar tiada siapa yang tahu,
Biar aku mencintaimu dalam diam ataupun bisu,

I’m sorry but i love you,
I’m sorry if imiss you,
Even if i can’t have you,
You know i’ll always be there for you.
I’m sorry but i love you..

Sumber : http://www.liriklagumuzika.com/2011/08/lirik-lagu-i-love-you-najwa-latif.html#ixzz2Im0sZrtk


Mungkin kita pernah rasa tentang cinta,
Yang takdirnya bukan untuk kita,

Mungkin ini adalah cara meluah cinta,
Tanpa berkata atau berpandang mata,

I’m sorry but i love you,
I’m sorry if i miss you,
Even if i can’t have you ,
You know i’ll always be there for you,

Mungkin aku mencintaimu walaupun engkau tak pernah tahu,
Mungkin aku mencintaimu tanpa lelah atau pun jemu,

Mungkin kita tak bersama di takdirkan,
Tak mengapa asal kau bahagia,

Biar aku mencintaimu biar tiada siapa yang tahu,
Biar aku mencintaimu dalam diam ataupun bisu,

I’m sorry but i love you,
I’m sorry if imiss you,
Even if i can’t have you,
You know i’ll always be there for you.
I’m sorry but i love you..

Sumber : http://www.liriklagumuzika.com/2011/08/lirik-lagu-i-love-you-najwa-latif.html#ixzz2Im0sZrtk
Blogger Aku Penghibur said...

wahh tak pe janji join..next time cuba yg terbaik

 

Post a Comment