Changed.
Written by : hamizashuhada on Friday, 1 March 2013 | 04:42 | 0 comments


Assalamualaikum and  hye ♥
As you can see,blog ni dah berubah sepenuhnya.Okay tak?Baru je edit semua tadi.Sebenarnya malas nak edit,nak biar lama-lama sikit tapi aku kan cepat bosan.So aku decide nak tukar skin blog ni.Tapi aku still kekalkan tema biru + a little bit pink = my favorite.
Lagu pun pilih yang tenang sikit,hihi dah bosan dengan lagu yang huha huha macam tu.Amacam okay tak?Kalau tak nak dengar pun korang boleh pause,kalau skin yang lama susah sikit nak cari music button kan?Sebab tersorok kat atas.Ke korang lagi suka skin aku yang dulu tu?Oh ya,skin kali ni kalau korang nak tahu kat mana button 'follow',tu dia kat atas bentuk spicle [spiral+circle] tu,yang ada tulis '+' .Haa kat situlah button follow.
Untuk hover tutorial,freebies,short stories,profile,credit,link exchange semua ada kat icon-icon comel kat tepi post ni.Jumpa?Good : D Kat bawah kata alu-aluan tu pulak ada twitter,facebook ngan ask.fm aku kot kot korang nak contact aku kan? [ Bajet-bajet ada orang nak kenal dia ]
Then,tagboard / chatbox / shoutbox atau apa-apa je nama yang dia ada,floating yang warna pink tu?Aku tengok cam pelik pula?Korang rasa floating shoutbox kat situ spoilkan blog aku tak?I need your opinion.Image hover pulak memang dari dulu aku suka guna melengkung.Nampak kemas dan comel.Ala-ala korea gitu?eh?haha sejak bila aku pandai nak jadi ala-ala korea ni?
__________________________________ Malu ________________________________________
Hihi ni cerita lain pulak.Tadi kan kat sekolah kan,aku sakit perut tau.Lepas tu macam takde mood sikitlah.Then tetiba je Fatana macam tunjuk something kat aku.Aku kan tengah moody so aku buat tak tahu jelah kan.Sekali aku berpaling..Krik krik.Apakah?Ohhh menyesalnya aku tak tanya Fatana apa yang dia tunjuk.Apa yang aku nampak?Mana boleh bagitahu kat sini.Nak tahu call aku.Nah nombor , kosong satu empat tekan-tekan tak dapat.Haha okay tak lawak -.-
Masa tu punyalah aku menyesal + menggelabah + menggeletar sampaikan masa aku nak tulis nota perdagangan pun tulisan aku macam cakar ayam sebab tangan menggeletar.Teruk kan aku ni?Benda sikit je pun aku boleh shaking satu badan.
Okay bye :)
p/s : aku rasa dah kantoi lah.Kantoi habis -.-

Post a Comment