Freebies : Header New Style ( Muslimah Version )
Written by : hamizashuhada on Wednesday, 27 March 2013 | 03:27 | 1 comments
Assalamualaikum and hye ♥
Kalau korang perasan lah kan,banyak blogger yang dah tak pakai header transparent sekarang ni.Ada tu memanglah still ada tapi macam dah ramai yang berpaling kepada header yang tak transparent.Macam yang aku bagi freebies ni.Kalau korang nak tengok contoh blog yang pakai header camni boleh tengok bawah ni.



Kalau korang nak header yang little paris macam kat atas ni boleh klik < sini >

  • Ctrl+c untuk copy url
  • Comment kalau ambil
  • Sekian,terima kasih :)
http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/hijabbiru_zps97e82d49.png
http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/hijabkelabu_zps5fee15a3.png
http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/hijaboren_zps2a315cf8.png
http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/hijabpurple_zps85a99c3a.png
http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/hijabcoklat_zps46141f0d.png
 http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/hijabkelabu_zps98f35712.png
http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/hijabmerah2_zps8536c23c.png

http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/hijabmerah_zps6a19397a.png
P/s : Doodle credit to | here |
Blogger Ain Al-Khawlani said...

assalamualaikum , ada syarat baru . tlg ikod ye :) Btw , thankyou join segmen ain :D http://dakwahmahabbah.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-3-bulan-by-ainmfna.html

 

Post a Comment