Freebies : Header ( New Style Version I )
Written by : hamizashuhada on Monday, 25 March 2013 | 22:03 | 3 comments
Assalamualaikum and hye ♥
Hari ni nak bagi freebies header.Tapi kali ni tak transparent.Aku dah sediakan satu screen capture blog yang pakai header macam ni.Tapi mula-mula sekali aku nak cakap yang bahagian tepi aku dah crop tapi tak cantiklah.Kalau korang nak edit boleh save gambar ni then edit kat photoshop.Almaklumlah ni first time aku buat header macam ni. EMPAT YANG TERAKHIR TU AKU TAK CROP.SO ELOK JE :3

  • Ctrl+c untuk copy url
  • Comment kalau ambil
  • Sekian,terima kasih.



| Contoh semata-mata |



http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/blokw_zpsaca3b828.png
http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/cats-5_zps4ca67163.png
http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/iuidg_zpsadd00540.png
http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/jwakdhw_zps232c443f.png
http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/holla_zps40d65b9c.png
http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/pngi_zps425d2e57.png
 http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/musrache_zpsb44cbb92.png
http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/cats-5_zps2559030c.jpg

http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/little_zps8a8c45e7.png
 Okay done.Till then,assalamualaikum.
Blogger MiKi MoUsE said...

saya amik satu yerr

 
Blogger Mizz'strawery Smile said...

Hye! saya mintak izin ambik satu boleh? ^^

 
Anonymous Anonymous said...

nak ambik satu

 

Post a Comment