Studying At PPAS With Besties
Written by : hamizashuhada on Thursday, 28 March 2013 | 04:05 | 0 comments
Assalamualaikum and hye ❤
Baru je balik dari perpustakaan negeri.Biasalah nama je cuti sekolah,tapi tak dapat nak menikmati sepenuhnya cuti tu sebab homework banyak kan.Nama pun pelajar,so aku redha jelah.Actually plan nak pergi ramai-ramai ngan Fatana and Ijah sekali tapi lastly tinggal aku,mimie ngan eka je yang pergi.Sampai-sampai tu cari tempat then fullamak full lah library hari ni.
Then bila dah dapat tempat kitorang buat kerja account sikit then pergi makan.Sedih wei nasi ayam dia tak sedap.Hahaha nasib beli air tin je.Then sambung balik study.Pastu kitorang cam borak-borak macam tak sedar diri ada dalam library sampai orang kat meja sebelah pun rasa annoyed.Biasalah gossip apa lagi.Bila dah last-last tu otak dah penat nak study,kitorang pun bergambar.Hihi I'm having a lot of fun today.Thanks for today,Mimie and Eka ❤ love you guys so much.Tapi lain kali kalau nak pergi lagi pergi ramai-ramai ah ngan Fatana and Ijah sekali.Ni ada gambar sikit.Actually ada banyak tapi tak boleh ah masukkan semua kan.Hihi.


Aku yang pakai tudung kuning tu,Mimie kat tengah and Eka yang hujung sekali  ❤


Haha muka tak boleh blah.Abaikan muka aku.


Eka dan Mimie ❤

Till then,assalamualaikum :)


Post a Comment