Freebies : Header Transparent ( Random Version Three )
Written by : hamizashuhada on Saturday, 29 June 2013 | 03:37 | 4 comments
Hai semua . Alhamdulillah lega rasanya dah boleh update blog macam biasa.So,nak bagi freebies yang aku dah buat masa tak online beberapa hari yang lalu.


  • Ctrl + c untuk copy URL
  • Comment kalau ambil
  • Sekian.Terima kasih :)
http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/emptyyyy_zpsb4b91515.png
http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/nnnnnnnnnnnnnnn_zps05e0f8c6.png
http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/ma_zps92c1b429.png
http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/mmmmmm_zps247209f4.png
http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/uuuuuuuuu_zps7acb5d93.png
http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/vvvvvv_zps02764056.png
http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/zzzzzz_zps710786d3.png
http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/bbbbb_zps13b7f485.png
http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/ccccccccccccccccc_zpsbbfd72e0.png
http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/cats_zps6eaf60ff.png
Okay tu je hihi ambillah kalau nak jangan malu-malu.
P/S : Aku suka yang MR.COOL , MISS LONELY , MISS SIMPLE ,and MR.MUSTACHE.hewhew kbai 
NO REFREEBIES ALLOWED !










Blogger Hikmah Nurhayati said...

Assalamualaikum, salam ukhuwah fillah abadan abada. hee miezza shuhada, ikma nak minta tolong boleh ? ;3 nak request header transparent versi muslimah and islamic .. hihi kalau tak keberatan lah ^^ ikma tngok header2 kat atas semua cute2 ! hihi ^^

buat masa sekarang ikma 'kidnap' header i'm waiting for you, boleh kan ? ^^

 
Blogger MiKi MoUsE said...

saya ambik mr mustache

 
Blogger Anis Shafika said...

Saya Ambik "WHEN I'M HUNGRY"

 
Blogger Anis Shafika said...

Saya ambik when i'm hungry

 

Post a Comment