Freebies : Images For Header ( Pikachu )
Written by : hamizashuhada on Tuesday, 2 July 2013 | 01:35 | 0 comments


Hai korang.
Hari ni stress sangat.Ingatkan nak siapkan tempahan header sekali photoscape buat hal.Sesiapa yang order header/cursor tu sorry eh sebab lambat sikit.By the way ni ada gambar pikachu comel untuk korang buat header.

  • Ctrl+c untuk copy url
  • Comment kalau ambil
  • Sekian,terima kasih.
http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/kawaii_pikachu_with_mustache_by_kawaiibow100-d4vupws_zps338a5529.png
http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/tumblr_lj2idso9Nn1qeqvaxo1_500_zps448b117e.png
http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/tumblr_la09no9dEc1qb8bq3o1_500_zpsf297feac.png
http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/tumblr_mkan4wlea21rjwrtgo1_500_zpsab151088.png
 
http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/images3_zps468d8455.png
http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/images2_zps53b74162.png
http://i1358.photobucket.com/albums/q778/miezzashuhada/images1_zps607f4e92.png

Tu je.Hehe kbai.Oh by the way *perasan tak aku dah ulang ayat ni dua kali* esok mungkin aku akan update pasal satu topik menarik (lah sangat) hekhek.Bai







Post a Comment