My headers collection.
Written by : hamizashuhada on Wednesday, 21 August 2013 | 02:47 | 5 comments
Assalamualaikum and hai.
Tadi saja je explore balik gambar-gambar lama kat photobucket.Tiba-tiba terjumpa balik header-header lama.Rindunya kat diorang ._. So,datanglah idea nak share ex header aku dulu.Jom tengok!



Ni masa mula-mula try buat header.Zaman edit guna photobucket sebab tak install photoscape dan photoshop lagi.


Ni pun edit guna photobucket.Tapi tak pernah guna pun T.T


Ni guna sekejap je.Wah,meriah header kau ye Hamiza ._.


Ni pun guna sekejap gak..


Hahaha.Yang ni paling tak boleh blah.Doodle tu lukis sendiri pasal tu lah senget benget.Buat malu je tayang kat header.


Ni zaman poyo nak letak gambar sendiri kat header (y)


Masa ni header dah transparent since photoshop pun dah di install.


Ni masa aku pakai blogskin warna kuning.Sumpah rindu banget nak pakai header ni.

Yang ni tak ingat pernah pakai ke tak.Haha sebab banyak sangat buat header.

Ni design lebih kurang sama dengan yang atas.Comelnyaaaaa nak pakai balik.

Ni dah advance sikit sebab dah tambah doodle.Tapi masih lagi mantain font yang sama,

Header ni paling lama sekali aku guna.Mungkin sebab kecomelan nya kot?Heee

Masa ni mengada nak ikut trend header yang fontnya bercorak.


Zaman pakai header bersambung dengan body blog.

Header ni pun boleh kira lama juga pakai.Masa ni dah start tema blog pink biru.


Masih lagi kekal dengan tema blog yang sama.

Ni guna sekejap je sebab dapat dahu zaneous tu takde maksud ._.

Ni header paling aku sayang ♥


Masa ni kononnya nak cuba design baru.Siap ada background macaroons lagi you all !


Ni seriously tak pernah guna pun.Sebab lepas dah siap baru sedar tulisan yang aku guna untuk MIEZZA SHUHADA tu ada something wrong somewhere.


Okay,yang ni pun salah satu header kesayangan aku.Aku takkan buang dari photobucket sebab mana lah tahu aku nak tukar skin aku ni ke tema biru pink balik,boleh guna header ni.


Ni header terakhir sebelum aku bertukar ke skin baru yang bertemakan green pastel.

Ni header sekarang.


This is brand new header.Tapi maybe tak pakai kot sebab macam tak sesuai dengan keadaan blog ni.

Sebelum mengundurkan diri,saya memohon seribu kemaafan seandainya post saya yang agak memuji diri sendiri [ cakap header sendiri comel ] ni agak menjengkelkan awak semua.Mungkin ni entry terakhir saya sampai saya habis trial.Lagi dua minggu saya trial jadi saya perlu tumpukan perhatian kat pelajaran.Wish me luck! Bye.






















Blogger Sophia Hany said...

hey..Yg smua bertulis x de gmbr tu,smuanya cntik..

 
Blogger Aimi Farhana said...

gud luck babe. teruja je tgk header tu semua, cantik sangattt!!

 
Blogger nurhamiza shuhada said...

@Aimi Farhana Thank you Aimi :D Nanti awak pun mesti boleh hias blog sendiri :)
@Sophia Hany Tu lah,less is more kan?Hehe btw thanks.

 
Blogger esha reekay said...

memang cantek :)

 
Anonymous nki said...

hai miezza..cantik laa header yg awk buat..emm sy nak order free header blh x ye?..yg dah transparent..^^
thanks..

 

Post a Comment