A day to remember.
Written by : hamizashuhada on Monday, 21 October 2013 | 02:05 | 1 comments
Assalamualaikum dan hai.

Dah lama tak update blog omg sampai lupa password.Nasib baik ada tulis kat diary kalau tak terhapus macam tu je lah blog http://amijacuwada.blogspot.com ni.Busy sangat ( sangat , tangan kat bahu mata pandang atas ) study kononnya hek.So banyak sangat benda tak dapat share kat blog.Cuma ada satu event yang tidak boleh tidak mesti update kat blog juga.Sangat penting you know haha ops tergedik pula.

Dan peristiwa tersebut adalah ..

Batch 96's Graduation Day !

Gabagaba ( stands for hahaha ) biasalah bahasa alien dari planet Taro.

So pagi tu punyalah excited bangun bersiap kan.Belum sempat mama kejut dah bangun k tipu.Hari tu saya pakai peplum maroon sepasang dengan kain.Tapi tak tahu orang panggil apa kain tu.Dan yang paling sedih lupa nak tangkap gambar sorang,semua gambar beramai-ramai.


Norsyamimi Ismail tiada dalam gambar sobs sobs.Berkebaya hitam,Eka.Sebelah dia Adibah.Yang comel pakai shawl bunga-bunga tu ehem siapa lagi edenlah.Sebelah den Ijah.Sebelah Ijah pula Dyha.


With Adibah yang tercinta* Tiru ayat fav dia.


With Eka Gabagaba <3


With Nana tersayang :*


With two people that I can't live without.


Gambar kabur cis. Haha dengan Nuurish.


With Syafiqah <3 5 years friendship.


With Pahvitra. Wait did I spell her name right ?


With Dzurhainim.Cuba pronounce nama dia betul-betul sikit kay.Terima kasih.


With Anis Zulaikha yang gorgeous.Dia tiada kena mengena dengan Hanis Zalikha tau.


With Farid,classmate.Tiada kena mengena dengan yang hidup mahupun yang telah meninggal dunia.Nampak tak ke-awkward-an aku kat situ -.-


With Helmi gila.Haha okay kidding! Juga tiada kena mengena dengan yang hidup mahupun yang telah meninggal dunia.


Last pic haha sempat lagi tangkap masa on the way balik sekolah tu.

Kesimpulannya,betul ke saya senyum obvious sangat gigi saya TT Tadi pun kat sekolah ada cikgu X cakap " Eh kemain senyum.Luasnya gigi kalau makan buah keras mesti senang nak gigit." And I was like krik krik.Pastu saya cakap kat cikgu tu " Cikgu,tak lawaklah hahaha " sambil ketawa.Pastu cikgu tu cakap "tak lawak eh?" memang tak lawak pun.

Itu jelah saya nak cerita.Kbai. P/S : Finally graduated from high school.

Current status : Struggling for SPM.15 days left.




















Blogger Aimi Farhana said...

finally graduated from high school huh? it's always a good time when u finished high school. now, you can walk through your life with a great passion! i mean gud luck for your future.
( sorry tetiba rajin nak comment;) ) hahaha

 

Post a Comment