Brand New Everything
Written by : hamizashuhada on Thursday, 2 January 2014 | 06:13 | 0 comments
Assalamualaikum and hello earthlings !

Hari ni dah masuk hari kedua bagi tahun 2014. Wow,time flies so fast isn't ?
Hari ni pun dah mula sekolah.Tapi saya pula dah habis sekolah.
Masa mula-mula habis SPM tahun lepas memang rasa happy, like yeah,I'm finally free !

Tapi ,

Bila dah sebulan tak sekolah,mula rasa tak best.
Rasa bosan.Nak kerja,tapi sampai sekarang tak ada rezeki lagi.
Nak decorate bilik,perhiasan dah beli.Tapi cat belum beli.
So,cuti sekolah selama-lamanya ni saya pun telah menjadi calon suri rumah yang berjaya.
Belajar memasak,basuh toilet and everything.Tapi sekarang rasanya saya dah mula suka memasak ! Hahaha.

Rindu sangat nak sekolah..
Nak bergosip dalam kelas,nak makan kat kantin,nak lepak kat dataran ilmu atau dewan tertutup lepas habis makan.Rindu sangat !

Anyway,sempena tahun baru ni,saya pun buat blogskin baru.See,warna ungu.Sebelum ni warna hijau.And there's a few things saya tukar juga.Rasanya dalam banyak-banyak skin,skin ni lah yang paling susah dan banyak dugaan nak buat.Bukan apa,dah tiga kali masa tengah buat skin,google chrome berhenti berfungsi
-________- Sakit hati mak ! Dah lah lupa nak back up template.Tapi dalam sakit hati tu akhirnya siap juga skin ni.

Fuh,lega.

Sekarang rasa nak aktif balik berblog sebab bila tengok post terakhir saya masa bulan november,sebelum SPM.Hahaha jadi nantikan lah post-post merapu daripada saya ya ?

Okay,till then explore lah blog saya sampai habis.But do not copy anything will you ? Terima kasih

Post a Comment