Cerita Hari Ini.
Written by : hamizashuhada on Sunday, 19 January 2014 | 00:06 | 0 comments
Assalamualaikum and hi readers.

So tadi aku pergi Plaza Alam Sentral temankan mama pergi beli barang kat Romantika.Lepas tu melencong sekejap masuk MR.DIY. Masih best macam dulu cuma barang macam dah berkurang,maybe they need to restock some things.Okey,so aku pun beli sekotak '6 CRAFT CUTIED' yang dalamnya ada manik,tali,metal clips dan pipecleaners untuk buat easy beading bentuk orang.Nak upload gambar tapi kuota broadband dah slow -___-

Pastu aku beli juga poster color yang ada 12 pcs tu dengan harga RM 4.90 can you believe it , 4.90 ! Sebab tu aku rambang mata bila pergi  MR.DIY.Apa lagi eh aku beli ? Oh plush deco stickers pun aku beli juga untuk cover kesan gam UHU kat calculator.Dan yang akhir sekali aku beli cute thumbtacks yang ada 20 pcs dengan harga RM3.90.Aku rasa it's worth it lah kan.

Okey lepas dah pilih-pilih barang,aku pun bawa trolley tu ke counter.Masa mula-mula masuk tu macam awkward sikit sebab tetiba je dah ramai pekerja lelaki kat situ.Masa first time pergi tak perasan pula ada pekerja lelaki.Tapi tu tak kisahlah kan.

Lepas dah bayar semua benda tu,termasuk lego adik dan barang-barang mama,total price nya RM 26.90 . Berbaloi lah untuk barang-barang yang comel cegitu kan.

Bila nak balik tu,aku tunggu mama beli air.Lepas tu mama datang je macam bagi isyarat mata tapi aku tak faham.Rupa-rupanya Nelydia Senrose dengan Sharnaaz Ahmad lalu kat sebelah aku je T___T Tapi tak perasan.Baru aku teringat dia nak promote drama adaptasi novel Bukan Kerana Aku Tak Cinta.So,tak ada rezeki nak tangkap gambar dengan dorang tapi aku taklah ralat sangat.Kalau Talha Harith yang datang memang aku ralat.Aku sanggup tunggu kat situ sorang-sorang kalau ada Talha hehehe.

Okay,tu jelah cerita hari ni.Wasalam.

Post a Comment