Bertukar kulit.
Written by : hamizashuhada on Sunday, 30 March 2014 | 03:59 | 0 comments

Assalamualaikum dan hai.

Tunggu ! Jangan klik pangkah dulu.Memang korang berada dalam blog http://amijacuwada.blogspot.com sekarang ni.Rasanya dah agak lama aku pakai design yang lama tu,tadi tiba-tiba rasa nak tukar design pula.So,jeng jeng jeng.This is it,black floral.Hiks.

This is my ex-skin.Memang sayang tapi rasa macam dah lama sangat pakai.

And this is my new design.

Memang perbezaan yang ketara kan ? Daripada design yang macam kawaii bertukar kepada sesuatu yang nampak lebih matang.And I chose to use gambar-gambar floral dan pemandangan untuk bagi satu feel kebebasan di situ.Ceh ayat tak boleh blah.Sebenarnya body kedua-dua skin ni adalah sama,aku cuma ubah background,style header,dan navigation dia je.

And my previous skin is now free for everyone.BUT PLEASE DO NOT REMOVE THE CREDITS .


Wasalam.

P/s : Harap-harap design kali ni bertahan lama lagi,dan tak ada yang berminat nak minta code :p lol.



Post a Comment