Giveaway OwnDesignBook by Norsyuhadajohan
Written by : hamizashuhada on Friday, 14 March 2014 | 19:08 | 0 comments

Assalamualaikum and hai .

Ditag oleh wana . Dan bila buka link yang dia tinggalkan tu,rasa nak join macam tetiba explode dalam diri ni sebab hadiah dia tersangatlah comel dan bak kata Wana , " Sila join sebab hadiah memang kau punya taste okkk " .


Dah follow semua syarat.Dan harap sangat ada rezeki nak menang. ( Tipulah kalau cakap taknak menang kan ? Hadiah dahlah comel . ) Bak kata Wana , "  Kalau aku menang agaknya muka bertuah siapa la yang bakal dinobatkan di muka hadapan buku tersebut? (harusla letak muka sendiri ) kahkah.

So  mangsa tag kali ni ialah : Afrina dan jassarah .

Wasalam.

p/s : saya tak ada instagram , kesian kan ?

Post a Comment