dah tak comel dah
Written by : hamizashuhada on Wednesday, 23 April 2014 | 10:35 | 0 comments

Assalamualaikum dan hai ,

Yaa I know its already 01:11 am but I cant sleep. so tadi aku saja je cuba buka blog guna phone. Nak gugur rasa jantung masa tengok rupa blog ai uolss. Dah tak macam blog http://amijacuwada.blogspot.com dah. Rasa terkejut aku masa tu lagi over dari beruk terkejut tahu tak ?

Sobs sobs. 

Actually kalau aku pakai template biasa which is bukan blogskin , macam ni lah rupa blog aku. Alahai tak sukanya aku tengok. Rasa nak tumbuk tumbuk je skrin telefon ni. Maybe aku terlalu obses dengan benda yang comel dan terlihat kemas kot. Pasal tu aku stress lebih masa tengok appearance blog aku yang sangat comel bila guna phone ni. * tangan kat bahu mata pandang atas *

Lepas tu bila ai scroll sampai bawah-bawah tu mata ai tertancap pada satu baris perkataan yang tertulis kat situ. That is something yang ada related dengan web view. So aku click kat situ and . . .

Tadaa . My lovely (?) design is back.

Kesimpulannya , kegelabahan aku pada awal tadi memang tak berasas langsung. I thought akh dah terusik mana mana benda yang tak sepatutnya sampai blog jadi macam yang diatas tadi. Rupa-rupanya itu cuma mobile view je. Hik hik.

Drama sangat ko malam malam buta camni kan hamiza ? Haha.

Wasalam.






Post a Comment