Finally , I'm Back !
Written by : hamizashuhada on Wednesday, 14 January 2015 | 01:11 | 0 comments

Assalamualaikum dan hai semorang !

Wow , like finally blog ni terusik juga. My last entry was on 27 August 2014 ( last year, lol ). Okay, happy new year ( I hope I'm not too late to wish ) and may this year bring happiness and joy to all of us, ameen ! Tahun baru, azam baru [ p/s : teka siapa takde azam tahun baru ? ] dan BLOG pun mestilah tukar design baru.

So yeah as you can see blog aku dah berubah dari black & dark to pink & vintage kind of skin. Disebabkan dah lama tak buka blog ni, jujur aku cakap aku dah lupa macam mana nak godek godek code nak tukar itu ini. So terpaksa rujuk tutorial sendiri balik dan cuba ingat balik macam mana nak buat itu ini. Sedihkan ? Haha. Tapi inshaallah tahun ni aku berazam nak aktif balik berblogging. Last year was such a busy year for me, I can say. Tak ada masa sangat nak update blog.

But like what I said earlier, inshaallah tahun ni aku akan mula post balik tutorials, freebies and short stories serta resepi. Maybe tak sekerap masa zaman sekolah dulu sebab dah busy dengan kelas, assignment, presentation and so on, but I will post at least one entry per week.

Bercakap pasal studies, esok aku kena daftar semester 2 dah. Aigoo can I ask for more holiday ? I am excited & I am not excited to register for my second semester. Excited sebab I can't wait to see my kobas ( my best girl friends ) and I'm not excited because I'm not fully prepared for classes & classes & classes.

Anyway, I think thats all for today. Hope to write more from today onwards. I really miss blogging :(
Till then , wassalam.

P/S : I'm 1/4 of The Kobas . The other members are Zura, Anis ( which soon to be my roommates ) and Kak Ell. The Kobas was inspired by satu nama account twitter iaitu Koba Si Beruk. Masa semester satu lepas, kitorang suka sangat baca tweet Koba ni sebab lawak gila. Tu yang dapat nama The Kobas tu kahkah.

Post a Comment