new skin & new business.
Written by : hamizashuhada on Tuesday, 22 March 2016 | 07:49 | 0 comments
Assalamualaikum and hi,

Finallyyy dapat tukar blogskin baru ! Sebenarnya dah buat dari jumaat lepas tapi tengah-tengah edit code tetiba papa call cakap dah nak sampai hostel. Terpaksalah sis save dulu template dalam draft. Hahaha.  So, nampak tak background semua dah tukar bunga-bunga ? Cuba teka kenapa ? Mungkin sebab hati iolss tengah berbunga-bunga ? jeng jeng jeng

Takde lah ni semua gurauan semata-mata.

Ok masuk kepada bab yang lebih serious, aku baru start business kecil-kecilan. Produk apa ? Produk kecantikan je. Macam-macam jenis produk ada, and harga pun mampu milik. This is my first try, so harap semorang boleh bagi sokongan >.<

Ni antara produk yang ada ..





Ni produk special daripada boss iolss

So, kalau berminat boleh whatsapp ke +60183118496. Thank you so muchie !!!! * kisses and hugs *

kbye esok kelas pagi, haks.

Post a Comment